x

Vill du ha hjälp?

Fyll i telefonnummer och / eller e-post så kontaktar vi dig

Keld Juhl Jensen

Partner & Konsulent PEP®WORLDWIDE.

Keld Juhl Jensen er partner i PEPworldwide og har siden 2005 hjulpet en bred vifte af virksomheder, heriblandt Aarsleff, LEGO Koncernen, Orifarm Group, DGI, Energinet.dk, Danoffice IT, Arla Foods, Vestas, Lantmännen, Billund Kommune, Energi Midt, Spar Nord Bank, Vattenfall Vindkraft, Rationel og Velfac

Keld er uddannet civiløkonom med en HD-Afsætning fra Handels- og Ingeniørhøjskolen i Herning. Han var i en årrække ansat i en verdensomspændende, dansk legetøjskoncern med base i Billund og havde senest ansættelse som marketing- og divisionschef i en international børnetøjsvirksomhed i Herning.

Keld optræder i personlige relationer tillidsvækkende og med en naturlig autoritet og ro, som gør ham til en vellidt sparringspartner for ledere og medarbejdere på alle niveauer. Han arbejder professionelt og med stor vedholdenhed for at sikre de ønskede resultater og forandringer.

Keld bor med sin bedre halvdel i et lille hus på landet og bruger en del af fritiden som golfspiller og engageret formand i den lokale golfklub. Han bliver ofte enig med familiens franske hyrdehund om, at en lang gåtur i skoven er sjovere, end den planlagte løbetur.


+45 23 48 94 68 | kjj@pepworldwide.dk

 

FacebookLinkedIn