x

Vill du ha hjälp?

Fyll i telefonnummer och / eller e-post så kontaktar vi dig

Hanne Kristine Lyssand

Hanne Kristine bor i Stavanger og begynte som PEP rådgiver i 1998,etter selv å ha vært gjennom prosessen som rektor ved en ungdomsskole. «PEP er god voksenopplæring» var hennes første tanke den gang. Noe som har vist seg å være riktig.

Bor man i Stavanger er det ikke langt til nærmeste oljefirma. Hanne Kristine har i mange år jobbet i olje - / og oljerelatert industri. Hun har i samarbeid med fagfolk utarbeidet en egen mappestruktur for offshoreansatte, etter lang erfaring med PEP for ledere offshore.

Hanne Kristine har cand. mag grad fra UiB. I tillegg kommer diverse tilleggsutdanning bla. innen skoleledelse (UiO) og Organisasjon og Ledelse (UiS, tidligere Høyskolen i Stavanger). Hun har jobbet 20 år i skolen, grunnskole, videregående skole og med voksenopplæring, 10 år som lærer og 10 år som leder.

Reiser er høyt prioritert på fritiden. Første langtur gikk i egen bil fra Stavanger til Marrakech/Marokko. Siden ble det rundreiser i Spania for og utforske den mauriske kulturen i Europa. Rundreiser i Vietnam, Thailand, Argentina, Chile og USA har vært lærerike og gitt gode minner.

+47 958 51 567 | hanne.kristine@pep.no

 

FacebookLinkedIn